Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

Kiinteistöhuolto Rantanen Oy

Kiinteistöhuolto Rantanen tarjoaa nimensä mukaisesti kiinteistöhuoltopalveluja Lahden alueella jo 20 vuoden kokemuksella. Olemme keskittyneet piha- ja viheralueiden hoitoon niin kesäisin kuin talvisin, sekä sisätilojen tekniseen huoltoon ja siivoukseen. Palvelumme sisältävät mm. nurmikonleikkuun, hiekotukset ja lumen auraukset. Hoidamme myös lumen pudotukset katoilta. Kysy lisäksi vaihtolavapalveluistamme!

Palvelumme on suunnattu yrityksille, taloyhtiöille ja julkiselle sektorille. Kun tarvitset luotettavia kiinteistöhuoltopalveluja, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Kalusto

Käytössämme on laaja kirjo erilaista kalustoa.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot