Paikallista ja laadukasta palvelua

Etusivu » Palvelut » Kone- ja kuljetuspalvelut

Kone- ja kuljetuspalvelut Lahden alueella

Palveluihimme kuuluvat myös kaikki kiinteistöön liittyvät koneurakointityöt, jotka hoidamme nykyaikaisella ja tehokkaalla kalustollamme. Keväisin suoritamme imulakaisukoneilla pihojen ja katualueiden pesut sekä hiekoitushiekan poistot. Talvisin vastaamme lumen aurauksesta ja poiskuljetuksesta. 

  • Imulakaisukoneet
  • Muihin työkoneisiin liitetyt harjakoneet
  • Kaivinkoneet
  • Pyöräkuormaajat
  • Kuorma-autot
  • Vaihtolavat 

 

Pihojen ja katujen puhdistusta Lahden alueella

Puhtaat katu- ja piha-alueet lisäävät viihtyvyyttä. Tehokas katupölyn ja lian puhdistaminen auttaa pitämään yllä myös hyvää hengitysilmaa. Käytössämme on laadukas ja nykyaikainen imulakaisulaitteisto pölyä sitovine vesisuuttimineen. Anna ammattilaistemme huolehtia kiinteistösi piha- ja katu-alueiden imulakaisusta. Näin asukkaat ja kiinteistön käyttäjät saavat nauttia ympäristön puhtaudesta ja raikkaudesta.

Infraurakointia Lahden alueella

Olemme myös infraurakoinnin ammattilainen. Hoidamme nykyaikaisella kalustollamme mm. kaupunkialueiden ajoratojen ja kevyenliikenteen väylien auraukset ja suolaukset. Lisäksi suoritamme kätevästi mm. kunnallistekniikan kaivuut ja asennukset sekä muut maanrakennustyöt. Myös katualueiden harjaukset ja suurtehopesut kuuluvat palvelutarjontaamme.

vaihtolavat

Kuljetuspalvelut Lahden alueella

Meillä on kalustoa myös erilaisten aineisten tai materiaalien kuljetukseen. Saat meiltä esimerkiksi kappaletavarakuljetukset murskeen, maa-aineisten tai mullan sekä toimituksen.

Paikallisena toimijana olemme joustava ja nopeasti tilanteisiin reagoiva. Jos tarvitset vaihtolavaa, sekin järjestyy. Kysy lisää!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot